Anmäld 

7 oktober, 2015
7 oktober, 2015

Anmälan till decembercupen är inskickad och klar. Då de bara tar in 20 stycken per klass i år så var det en nervös väntan innan man såg sitt namn komma upp på hemsidan. Hotellet är bokat, snart ska det tas mått till bikinin, bokas tid till naglar och övas på sminkning. 

Jag, Amy och Paulina var på Make up store i förra veckan. Jag och Amy blev sminkade och Paulina följde med och kollade då hon ska hjälpa mig med sminket på tävlingsdagen 🙂 Jag kommer köra på sotade ögon och vi kommer vara ännu mörkare i ansiktet (och extremt mörka på kroppen haha). Det mesta sminket köpte vi på plats och såhär blev sminkningen:

   
 Jag och Amy på makeup store i Kristianstad. 

Annars då? 

Börjar komma in i jobbet lite mer, har fått i ordning kontoret så det känns trivsamt. Blir många timmar i bilen på en vecka och har noll fritid men lördagskvällarna är heliga och spenderas med vänner och god mat & godis. Bara två ätardag kvar nu…! Blivit sushi senaste två gångerna och på lördag blir det äntligen rosegarden buffé. 

Läkerol äter jag en del också, guld värt! 

Ligger på ca 65kg nu så har en del kvar att tappa, blir nog lite cardio på slutet sen 😉 

Träningen går än så länge bra, kör tung hypertrofi (4-9 repetitioner) och schemat ser ut såhär:

Måndag: Baksida lår 

Tisdag: Bröst, Biceps

Onsdag: Vila

Torsdag: Framsida lår, rumpa

Fredag: Rygg

Lördag: Axlar, Triceps 

Söndag: Vila

Imorgon är det dags för pt timme med posering och sumomarklyft. Ska försöka fota lite för jag har även fått hem nya grejor från mmsports <3

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+