Prioritera mera!!

15 mars, 2013
15 mars, 2013

Får man så lov och göra ibland, eller egentligen gör du det hela tiden, antingen medvetet eller undermedvetet, du har ALLTID ett val!! Skulle kunna göra en tophits lista på alla ursäkter som finns för att inte gå och träna tex, har hört dom alla!! Släng dom  i papperskorgen allt går om man vill!!

Iallafall så har jag kors i taket, faktiskt prioriterat ner träningen ett snäpp till förmån för jobb och liksom med träningen så har det gett resultat!! Idag jobbade jag min första heldag på 2 år, min första dag med rondansvar!! Vilket innebär att det är jag som har ansvaret för patienterna, jag ska ha koll på ja typ allt!! Mediciner, prover, läkarond, hemgångar, kontakt med anhöriga, undersökningar m.m.. Snacka om att hjärnan fick ett rejällt styrketräningspass!! När man jobbat ett tag är detta vardag och flyter som en roddbåt på sjön men har man varit borta i 2 år var det lättare sagt än gjort, allt är nytt och ska läras om. Men jag gjorde det!! Jag jobbade min första 8 timmars dag på 2 år, glömde och gå på toa och glömde bort att jag var hungrig så då kan man alltså kalla sig själv riktigt sjuksköterska! =)

Som sagt träningen är lite nedprioriterad just nu men imorgon blir det lite reppower- träning iform av bänk, dips och bicepscurl, då jäklar ska det reppas!! Har fortfarande träningsvärk i benen sen i onsdags och det är ju såå skönt!! Imorgon siktar jag på ett ge söndagen nått att bita i med en mosad överkropp! På tisdag blir det eldprovet då jag ska köra hela racet i ett och samma pass!! Och det bästa av allt jag kommer att göra det i mina nya Bodyscience kläder som kom idag!!!! Så jäkla snygga, kände hur jag blev starkare bara av att plocka upp dom ur kartongen, bilder kommer under morgondagen såklart! Men idag är jag bara sjuksköterska och jag är sååå glad för det just nu!

Sen ska jag ju försöka hitta den här balansen mellan jobb, träning och vila. Jag är som ett barn som ska lära mig allt på nytt igen, vissa dagar går bättre än andra men huvudsaken är att det går framåt!! Jag ska ingen annanstans än åt det hållet! Backspegeln har kastat den gör ingen nytta ändå, när jag jobbade på ambulansen lärde jag mig att både backa och fickparkera utan så då kan jag göra det nu också men framförallt hålla siktet genom framrutan, gasa, bromsa, köra med blåljus gasen i botten och smygköra genom kurvor för att få patienten (dvs jag i detta fallet) säkert till sjukhuset =)

Fick en sån fin present av en kompis på sjukhuset, en ny skylt!! Så fantastiskt fin, den värmde mitt hjärta nått så otroligt mycket idag!!

 

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+