Normal??

15 mars, 2013
15 mars, 2013

Nä inte nånstans, men vad är normalt egentligen? Är vi inte alla lite smått galen? Tänk om vi skulle höra vad alla tänkte, skulle inte varenda kotte sitta på hispan då?? Men när det kommer till att äta hälsosamt och träna så är det iallafall inte ”normalt” enligt dom flesta. Mer än en gång har jag blivit tittad snett på för att jag som tjej vill vara stark och därmed kanske också ha en synlig muskel eller två, för att jag tackat nej till att dricka alkohol i förmån för träningen, kommenterad på lunchen för att jag ”alltid” äter så nyttigt (läs har grönsaker på min tallrik, för att jag hellre äter en knäve nötter och dricker bcca på fikat istället för att trycka 2 ljusa mackor med ost och slänger i mig en bulle. Men guess what?! Jag mår alldeles utmärkt! Jag är inte sjuk för att jag väler att äta mat jag och min kropp mår bra av, eller för att jag faktiskt verkligen älskar att kriga med vikterna på gymmet, jag gör det inte för att se ut på ett visst sätt, (även om det är förbannat roligt att se en muskel växa) Jag gör det för att jag älskar det, jag har så förbannat roligt när jag är på gymmet! Att istället för att ligga bakis en hel söndag, tar en promenad i solen på morgonen och sen åker iväg till gymmet taggad till tårna med musik i öronen, kör ett pass och bjuder kroppen på lite goa endorfiner, det är mer livskvalite för mig! För den sakens skull säger jag inte att jag inte tycker det är kul att nån gång ibland gå lös på vinet och ge dansgolvet en match det sent ska glömma, jag tycker det är skitkul också, nån gång ibland!! Men för det flesta är det mer normalt att dricka varje helg, än att träna och jag är konstig på nått sätt för att jag väljer träningen före annat? Att jag hellre lägger mina pengar på kostillskott istället för sprit. Skulle folk ifrågasätta om man var  på stallet varje dag?? Knappast, var när och hur blev det onormalt att träna och ta hand om sin kropp??

Och är det så att bara för att man styrketränar så dopar man sig?! Vart kommer det ifrån? Jag är väldigt bestämd i min synpunkt på den frågan, ALDRIG i livet, träna hårt, äta bra mat och sova gott det räcker jävligt långt, ja ända in i mål, ditt eget mål! Att jag vet att jag gjort allt jag kan för att nå dit jag vill och att jag har roligt på vägen, är lycklig och mår bra, vad kan vara mer värt än det? Pengar? Nej? En guldmedalj? Visst det skulle vara en fin prydnadsak på väggen men det är själva känslan som är det viktiga! Du kan göra och åstakomma precis vad du vill bara du ger dig fan på det! Därför känns det lite extra bra att vara en del av Bodyscience team som står för allt det! Hård och ren träning!! Nu kör vi alla onormala galningar, (freaks som vi säger på Iron works!)

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+