Har du åkt karusell….??

13 mars, 2013
13 mars, 2013

Nån gång ja då du vet du på ett ungefär hur det är är leva med min hjärna. Dubbla på din värsta åktur och du har min vardag från att jag sår upp mina grön/bruna (skulle låta mkt bättre om jag hade blå ögon) Häromdagen gick jag och kände mig åksjuk, lätt yr och illamående, det var bara min hjärna som satte gasen i botten, för som ett brev på posten ballade magen ur också. Det har liksom hänt ganska mycket på kort tid och jag har lite svårt att finna min plats i allting och tankarna snurrar!! Lägg då till ett helt annat träningsupplägg än vad jag är van vid, mer vila än träning och välkommen in i mitt organiserade kaos!! Förändringar, förhoppningsvis till det bättre men det gör det inte lättare att genomföra för den sakens skull.

Jag är som skalman och ferdinand dvs mat och sovklocka och trivs som bäst hemma i min lägenhet i lilla fagervik nära havet. Ibland vill jag gärna inbilla mig att jag är ståmannen, har övermänskliga krafter, klarar allt och lite till. På gymmet är jag helst Pippi Långstrump eller Bamse som precis tryckt en burk honung! Men den bästa stunden är ändå efter ett stenhårt benpass och jag är Nalle Puh, lugnet själv, klok som en bok och ser enkelheten i livet. Jag är en disneyfilm som bor på ett nöjesfält helt enkelt.

När det snurrat till såhär ordentligt måste jag försöka ta ett steg tillbaka och titta på mig själv utifrån, ta ett djupt andetag, dra i handbromsen, börja om från början, knyta skorna och sätta höger fot framför vänster! Prioritera fröken Lindström!!

Just nu är jobbet det viktigaste sen kommer träningen PUNKT! Ska bara få dessa att harmonisera med varandra så kommer resten av sig själv inbillar jag mig eller jag måste inbilla så att jag kan andas! =)

Så mitt i detta organiserade kaos tänkte jag tävla, japp, jag ska lämna min trygga lilla värld i Norrland och bege mig till storstan!! Först trodde jag att jag var för sent ute med anmälan men några vänliga själar på MMSPORTS eller en vänlig själ kollade upp åt mig och jag hade sån tur det var någon som hade hoppat av så jag fick plats ändå!! Tack Joachim!!! Och låten ”det löser sig, det gör det alltid, det fixar sig till slut” rullade i mitt huvud under dagen kvällen!

Efter 2 vilodagar skulle jag ÄNTLIGEN få träna och nu har jag ju bestämt mig att faktiskt lyssna på råd från någon annan så det blev ett pass med benböj och chins.

Startade med böjen, trappade upp vikterna och körde ett set med 65 kg +10kg på tävlingsvikten, tror jag lyckades med 28 st, hade inte koll på tid men jag tror dom skulle varit godkändaiallafall. Sen följde 3 set med 60 kg +5 tävlingsvikt, försökte ligga på ca 30 rep och lite till. Avslutade med negativa på 55 kg, sakta ner sakta upp bara för att det bränner så skönt i benen! =)

Sen blev det chins, 4 set, försökte göra så många snygga jag kunde, sen ”fuskade” jag upp hakan över stånghöjd några extra. Efter det blev det några vanliga pullups som avslutning. Kände mig inte riktigt klar med benen så det fick bli några smala djupa böj supersetat med benspark och sist men inte minst mage, benlyft, raka och sneda. Helt plötslgigt mådde jag mycket bättre! Träning är den bästa medcinen mot min ”alla bokstäver i alfabetet hjärna” !!

Så ja planen är väl att jag ska tävla på reppower den 23 mars i sthm, spännande och skrämmande på samma gång!! Verkar som Ferdinand ska ut på äventyr!! Så om ni ser en livrädd lätt förvirrad norrlänning på MMSPORTS den 23:e så är det bara jag!!

 

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+