7 mars, 2013

Hur hamnade jag här då?

En träningstokig tjej som aldrig kan sitta still. Har varit ute på villovägar under större delen av min äldre tonår och uppåt men såhär på mitt trettionde levnadsår har jag börjat hitta hem. Kärleken till träningen har funnits hos mig sen 7 års ålder och aldrig lämnat min sida sen den dagen jag började med längdåkning, som senare blev kombinerat med fotboll under många år. Efter en knäskada som satte stopp för både skidor och fotboll hittade jag min största kärlek, gymmet, detta tack vare en helt fantastisk människa som jag idag kallar en av mina finaste och käraste vän Anders Graneheim! Han introducerade inte bara mitt största intresse, han har också sen den dagen funnits där, trott på mig i upp och nedgång, utan dig Anders hade jag inte stått här idag, hade detta varit en bok hade jag tillägnat den till dig!!

Från och till under många år har jag spenderat min mesta tid med hantlar och stänger av, men också med löparskorna i skogen. De senaste året har styrketräningen blivit mer seriös. Man kan säga att den räddade mig. Ja som 28-åring drämde jag in i väggen ordentligt, sjukskriven, underviktig, uträknad av mig själv och andra,men har sakta men säkert klättrat mig uppåt, tack vare stöd från vänner nya som gamla, en hel hög med nya faktiskt som hjälpt mig komma över tröskeln som jag en gång i tiden var hög som en mur. Bit för bit har ni hjälpt bryta ner den, hållt mig i handen, sparkat mig i baken när det behövts, ni är många och betydelsefulla, värda er vikt i guld, vissa vet inte om det, men små ord och leenden kan göra underverk!!

När jag åkte skidor som yngre sa jag alltid: Jag vet att jag kan bli bäst på nått, det är inte skidåkning för det tycker jag inte är tillräckligt kul, jag vet att jag kan, jag känner det, jag har det i mig. Det har alltid funnits en glöd inom mig som väntat att få komma ut. När jag kom till Iron Works ett gym som öppnade förra året hemma i Sundsvall tändes lågan igen och nu brinner det för fullt!  Honey I´m home!!

Att få vara del av ett team känns som ett enormt stort steg för mig eftersom de är dessa människor som är här som inspirerat mig, hjälpt mig utan att veta om det. Jag hoppas kunna bidra och förvalta detta förtroende på bästa sätt.

Välkommen till min kärlek till träningen, min vardag, min önskan att alltid utvecklas och lära mig nya saker bli bättre både när det gäller träningen och som människa.

Tack alla som trott på mig och som fortfarande gör det! Tack MMSPORTS och BODYSCIENCE! Nu kör vi!

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+