Bara bättre

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Livet blir bara bättre! Jag trodde aldrig att jag skulle vara separerad med 3 barn vid 31. Men så blev det!! Och faktiskt så känner jag sån harmoni i själen, jag har gjort upp med mig själv… jaaa, kan ju säga för första gången i mitt liv och riktigt känna att jag menar det, att jag faktiskt älskar att vara jag! Jag vet vem jag är, vet vad jag vill och jag har hittat en livsstil som gör att jag känner mig fantastisk!! Jag älskar att lyfta tungt, älskar att känna att jag blir starkare, älskar att känna svetten pärlas i ansiktet och på ryggen! Det är i gymmet jag hittar styrkan att vara mamma, det är där jag tankar energi för att rocka vardagen och klara alla prövningar som livet delar ut.

image

Eftersom jag tränat riktigt seriöst nu i snart 1 år och fysiken utvecklas sakta men säkert så känner jag att det är dags att skruva upp nivån ytterligare! Dags att sätta nya mål :)… Jag ska tävla!!

image

Ojj , jag sa det högt! 😉 Yes, jag har satt som mål att tävla i fitness, kommer bli en spännande resa… Jag kommer att dela denna resa med er! Dela med mig av mitt liv som hårt tränande, arbetande singelmamma!! Många frågar mig hur jag hinner med allt! Det handlar om att veta vad man vill, vad som får en att må bra och sedan prioritera utefter det!

Vi har alla bara 24 timmar på ett dygn så det gäller att nyttja dem till fullo och göra så dem räknas!!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!