TV-sport och Gladiatorer.

4 januari, 2013
4 januari, 2013

Det är vad man får sysselsätta sig med när en förkylning inte vill ge med sig riktigt. En förkylning som jag kände av mer sista dagen på jobbet innan min(inte helt självklara) julledighet och som jag trodde skulle bryta ut då. Tji fik jag då den tog fart på vägen hem istället och innebar en lätt febrig nyårshelg. Nåväl, det är inte hela världen men jag är enormt träningssugen och på måndag drar jobbet igång på allvar igen och då ”måste” jag vara frisk.

Sitter och ”vilar” och tittar på skidskytte på tv som jag älskat ända sedan Magdalena Forsberg var på väg mot toppen. Tyvärr är det första gången för säsongen jag hinner titta och den förra blev det heller inte mycket, men det är så det är när man sportar mycket själv.

 

Senare ikväll blir det premiär av Gladiatorerna, som jag givetvis satt fastklistrad vid när jag var liten och de amerikanska programmen visades. Extra kul nu när några av dom faktiskt är mina kompisar. :)

 

Imorgon smäller det i rutan igen när ”Småkronorna” spelar JVM-final i Ishockey. Stort fan även av det och när jag var liten och hade tid hade jag koll på varenda landslagsspelare, i både hockey och fotboll, tror det eller ej. USA har spelat väldigt bra och blir en tuff motståndare för Sverige men i en final kan det kända ”allt” hända och Sverige har ju också visat vad man kan. Jag är ingen storspelare men dom som gillar det kan ju kolla in kolla in detta tipset som jag fått gällande betting odds.

Trevlig helg alla!

kommentarer, 538 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test