Fitness Five 2012 – Uppdaterat

16 mars, 2012
16 mars, 2012

Nu är det klart att jag tävlar i Tylösand söndagen 1/7, tillsammans med bland andra team mate Leo Wessman. Gå in på www.fitnessfive.se för att hitta alla datum och deltagarlistor.

Nu är jag anmäld! Hade visst missat hela diskussionen om att eventuellt INTE tillåta lyftarskor som tur är, då slapp jag lägga onödig energi på det.

Jag kommer förmodligen att vara med och mingla en del i Södertälje men valde, av flera anledningar, att anmäla mig till kvalet i Halmstad/Tylösand. Det kommer bli både roligt och spännande och ni som känner mig vet att jag, oavsett hur bra eller ”dåligt” tränad jag är kommer att göra min bästa för att prestera den dagen.

Målet är såklart att ta mig till final. Det är tredje året jag är med och jag vill göra fler repetitioner än jag gjort förut, i alla grenar. Den förlängda tiden ”hjälper till” lite, men alla som provat vet att det är en riktig motorikdödare att framför allt böja och bänka så länge.

2010 kom jag 2:a och presterade bra tycker jag, med 154 reps. 2011 kom jag 6:a på 139 reps men då var vi fler damer i finalen och jag var lite sämre tränad i vissa grenar. Riktigt duktiga och trevliga tjejer och jag räknar inte med att det blir sämre i år även om vissa kommer att vara saknade.

 

Chins, men världens längsta hals, finalen 2010(foto: Knasen);

 

Böj, ångest personifierat, finalen 2011(foto: Jörgen Nilsson);

 

För att balansera upp inlägget lite får jag visa mina nya fina teamkläder som jag självklart kommer att ha på mig alla stunder som tillåts. 😉

Lillkillen godkände direkt. 😀

 

Linda Samuelsson

Posts Google+

test