Befinner mig offshore

29 mars, 2013
29 mars, 2013

Hej på er.

Det var ett tag sedan jag skrev nu men det är för att jag just nu befinner mig offshore. En veckas kurs sen en helg hemma och nu är jag alltså igång.

Var här och jobbade för några år sedan och pga omständigheter kunde jag då inte fortsätta men jag har hela tiden känt att jag vill tillbaka. För er som inte vet vad det innebär så jag jobbar jag alltså på en oljeplattform i Nordsjön. Många tycker att det är lite korkat att lämna allt där hemma för att vara borta, men jag mår så bra här då jag arbetar 2 veckor och är ledig i 3-4 veckor när jag kommer hem. Det är bra för dom veckorna kan jag fokusera helhjärtat på familjen, träning och mina klienter. Nya mål i sikte och då måste det finnas massor av tid.

Så just nu befinner jag mig på Statfjord A, hit kom jag i Tisdag och jag åker inte hem förrän den 9 April. Man jobbar minst 12 timmar om dagen och därefter är man ledig. Då kan man träna i gymmet (där befinner jag mig mest) men också en smyckesklubb, solarium, biljard, bio, tv-spel mm…det är inte direkt svårt att få tiden att gå om man säger så.

Det anordnas många roliga saker för oss här ute, som idag var det skidskytte inomhus. Jag och Nille med våra underbart fina dräkter tog hem hela alltet. Så ni ser själva på bilderna.. Behöver jag säga att vi vann för bästa kostym också? 😉 Nu är det dags att sova, en lång dag i morgon med.

Jag återkommer med mer bilder från våra träningspass men också för er som är nyfikna skall jag försöka ta lite bilder härifrån… Är ni intresserade av att ha mig som personlig tränare, kika då in på min privata sida. Här hittar ni den…

God natt! //Knasen

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+