Magpump mini

14 september, 2014
14 september, 2014

 

DSC07764

Magpump en lördag

Pump en lördagkväll efter pannkisar och en hamburgertallrik! =) (kollar man noga ser man en ådra på rutan till vänster om naveln 😉 )

Jag började på ett nytt jobb i veckan, precis det jobbet jag ville ha inom byggsektorn. Går in som arbetsledare på JM i Göteborg vilket innebär väldigt tidiga morgnar jämfört med när man gick utan jobb eller pluggade.

Det i sig betyder att morgonpromenader som alternativ till fettförbränning faller bort ganska hårt för mig. Jag prioriterar sömnen mer och mer för den återhämtning och uppbyggnad det innebär. Får ta en mysig morgon eller kvällspromenix med damen på kvällar eller helgerna i stället om lusten faller in.

DSC07769

Obliquus externus abdominis tittat fram

Jag vet att jag ”lurat” ut syrran på toktidiga morgonpromenader förut(sorry). Jag vill inte säga att det är en dålig ide men vad jag sett och läst på sistone går det till överdrift på en del. Promenera 2-3 timmar per dag? vem kom på det undrar jag. Träna lite mer på gymmet ist eller ät en potatis mindre så går du också ner i vikt. Jag gör som många på MM rekommenderar i stället och har det som ett extra vapen sista veckorna innan tävling om man ligger efter i dieten! 🙂

Nu är det långt kvar till DC och jag har legat still viktmässigt i 3 veckor nu MEN det känns bra på gymmet och ådror och muskler ploppar fram i spegeln från vecka till vecka så jag är faktiskt jäkligt lugn i det jag gör. En anledning kan vara att jag lagt till Creatine Monohydrate från Body sciende i min tillskottsmix.

 

Bergeå /OUT

Kommentarer

kommentarer

Kim Bergeå

Posts Google+