Första mötet

11 juli, 2014
11 juli, 2014

 

 

Då var MMsports nya bloggportal lanserad. vilket drar igång sugen i mig att uppdatera er alla aningen mer ingående i min träning och mitt liv runt omkring. (det vill säga efter jobbet nästan obefintligt)

 

Mest aktiv är jag på Instagram och kommer fortsätta vara det, ja ni måste hålla med om att ett tydligare och mindre tidskrävande forum är svårt att hitta. Ni kan hitta mig under: Jimmywillysson på instagram och se lite mer naket och en hel del oväsentligheter även en o annan gymselfie.

 

 

Jag föredrar att lägga upp videoinlägg så det kommer ni se en del av. Så ni får ta del av min ljuva stämma och hur förvirrad jag egentligen är. Men tiden rör sig jag måste kasta i mig lite gains innan jobbet. Jag bjuder på en 3år gammal och 20kg mindre film från min första bulk. så ni förstår lite vem jag är och vad jag är villig att göra för att nå mina mål.

 

 

Njut och försök hålla det som ska vara i magen, i magen (det gjorde inte jag)

Sveper en liter olja.

 

kommentarer, 199 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jimmy willysson

Posts Facebook Google+

Pigg o glad! När jag inte är hungrig iallafall. Nee men jag håller på med en satsning i klassisk bodybuilding. För er som inte är så insatta kan vi väl säga att jag lirar i korpen ligan av byggning. inte min klass då men min nivå. målet är ju att stiga så högt det går härifrån. kika på bloggen ibland och se hur det går för mig. Är jäkligt singel med om någon undrar!