Fix och trix med bloggens utseende

31 januari, 2015
31 januari, 2015

Det känns som år och dar sen man bloggade sist, men de var ungefär för 2 år sen man hade en rätt så välbesökt blogg på nattstad.

anlednigen för att man slutade med och blogga för att jag hade för mkt saker på gång, det tog för mkt av ens tid och jag hade ingen struktur på det heller.

 därför är det nya tag som gäller på året 2015!
året som innebär nytt jobb ( söker jobb för fulla muggar, pga timnedskärning på mitt nuvarande jobb)                          Debutera på scen för första gången i mitt liv och bara det här året. Leva livet dvs, känns som att man har            varit så dålig på det,

liksom våga leva? va inte rädd för nya saker!  Vi lever bara en gång så kasta inte iväg det.

I alla fall, denna dag har bara bestått av att pilla med bloggens utseende, då man har bara har tillgång till de klassiska paint programmet och mobil bilder så blir det inga WOW grejer, men man tager vad man haver 😀

 och förutom detta så fick man till ett bra pass på gymmet idag, 75 min crosstrainer i level 15-17 och så tömde man sista energin på och träna magen, nöjd och belåten blev man.. 

  • frukost: Keso och hallon 
  • Innan träningen: 2 riskakor och aminosyror , under träningen mer aminosyror 
  • lunch: keso,kalkon,spenat, majsbröd och rostad sötpotatis 

PROFIL3

såhär ser huvudbilden ut ! 🙂

Kommentarer

kommentarer

Petra Jessica Reini

Posts Facebook Google+

Seda slutet av 2011 så har Jag varit en gymjunkie. Började med viktnedgång på - 20 kg och därefter fortsatt med träningen för adrenalinet man får utav de är magiskt! Jag älskar känslan helt enkelt.