En riktigt god träningsjul

26 december, 2014
26 december, 2014

Jag hoppas att alla har haft en God Jul. Jag hoppas alla njutit riktigt ordentligt av alla julens godsaker, som mat ledighet och träning såklart!

Jag har personligen varit lite på såkallade ”moln” under denna ledighet. Har dock inte riktigt infunnit mig i julkänsla utan har istället njutit av den enorma energi jag haft under mina träningspass. Jag har kunnat öka vikterna såpass mycket att jag inte riktigt hängt med mentalt. Som den prestationsmänniska jag är lyckas mitt huvud alltid ligga ett steg före kroppen vilket är positivt för att bli bättre men under denna period har jag lyckats öka mer än vad jag trott varit möjligt på så kort tid. Samtidigt behåller jag en stadig vikt på endast 2 kg upp sedan invägning vid senaste tävlingar.
Då kan man ju undra vad som gjort detta möjligt. Samtidigt som jag successivt ökat mitt energiintag har jag lyckats vara omringad av extra positiv energi. Sådan energi som man ska ta vara på, människor som gör en gott helt enkelt. De där guldkornen som gör det där lilla extra, de bästa av vänner man kan ha.

Sedan medför också en tävlingsdiet att ökningarna blir mer synliga efter tävlingarna då matintaget blir högre samt att jag kör mindre högreppsträning. Men i vilket fall som helst så har jag njutit enormt av att fått känna mig stark, pigg och i mentalt fokus under samtliga pass.
Mitt träningsupplägg som jag nu utgår ifrån är framförallt från J Bartolls upplägg. Där explosiv, tung träning i knäböj, bänk och marklyft är utgångspunkten. Jag kompletterar med highpulls, militär&stötpress, chins och dips. Denna typ av träning har gjort att min styrkeökning varit på topp.

Nu har även tävlingsplaner för 2015 börjat planeras där AF blir årets fokus samt Reppower såklart, den går ju bara inte att missa

IMG_1247.JPG

IMG_1329.JPG

IMG_1304.JPG

IMG_1292.JPG

IMG_1308-0.JPG

IMG_1283.JPG

IMG_1241.JPG

IMG_1297.JPG

IMG_1283-0.JPG

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+