Våga tro på dig själv och ge aldrig upp din dröm!

13 december, 2014
13 december, 2014

Ja, det var faktiskt så jag hamnade här. Alla vet nog hur det är att ha en dröm om att uppnå någonting i sitt liv. Det kan vara inom någon sport, inom arbete eller  i skolan eller ja inom vilket område som helst. Vissa av oss vet hur och vilken känsla som uppstår när just en sådan dröm går i uppfyllelse. Som min presentation här på bloggen lyder så har styrketräning varit en del av mitt liv i snart 3 år. När jag påbörjade min resa trodde jag aldrig att jag av alla skulle få chansen att representera Team Body Science. För mig var de atleter med en fysik som jag bara kunde drömma om och atleter som jag såg upp till. Aldrig någonsin kunde jag tro att jag skulle få dela team med dem, det var liksom en dröm.

Jag minns hur jag satt och googlade en kväll och fick fram en artikel skriven av J bartoll, sedan den dagen har hans sätt att se på kost och styrketräning inspirerat och följt mig i min träning och vardag. För ungefär 2 år sedan fick jag chansen att komma med i Team MM sport och har sedan dess stolt representerat dem. Jag har inte sedan den dagen ångrat vad jag gör och har nog inte förens nu, efter avslutad diet, reflekterat eller blickat bakåt. Jag har knappt insett vilken resa jag gjort och hur mycket jag lärt mig. Jag har förändrat min kropp på många olika sätt men framförallt förändrat mitt sätt att se på livet, på motgångar, på medgångar, på utmaningar och rädslor. Jag har insett hur viktigt det är att våga tro på sig själv, att våga ge sig in på vägar som kan bära eller brista, våga utmana sina rädslor för att uppnå sin dröm. Jag har lärt mig att tårar bara är en effekt av den rädsla som jag byggt upp under en lång tid och att svett lönar sig i slutändan.

Idag står jag med 2 tävlngsdieter för Athletic Fitness i ryggen, deltagande i reppower och Fitness 5 samt en rookietävling i styrkelyft. Jag har under samtliga tävlingar presterat över förväntan och efter varje tävling har jag alltid krigat för att bli ännu bättre. Styrketräningen och det som den medför har gjort att jag funnit mig själv och insett att jag är en envis prestationsorienterad individ samtidigt som jag med tiden funnit mitt brinnande intresse och kärlek för denna sport. Det går liksom hand i hand.

I min blogg kommer jag att dela med mig av min fortsatta resa inom styrketräning och mina olika tävlingssattsningar samt lite av vad just mitt liv har att erbjuda =D. Resan har ju bara börjat… =D

/I

IMG_1228-0.PNG

IMG_1186.JPG

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+