Höstkrasslig, positivt tänkande och SM i Västerås

29 september, 2014
29 september, 2014

Har som så många andra drabbats av lite krasslighet så här i höstens början. Har dock inte blivit sådär jättejätteförkyld som man kan bli utan snarare varit halvkrasslig med känningar i hals, snörvlig nästa och en tung och trött kropp. Har bara väntat på att det skulle bryta ut ordentligt så att det försvinner sedan men verkar tydligen inte hända. Känner mig fortfarande inte bra trots att jag gjort allt för att vila och återhämta mig, så är väl bara att försöka köra på. Antingen blir det värre eller så försvinner det väl tillslut. Blev lite missad träning förra veckan dock på grund av detta, men inget att göra. Ibland behöver man försöka lyssna på kroppen och dess signaler.

I övrigt inte så mycket nytt, hade i alla fall en bra vägning i lördags, var väldigt välbehövligt rent mentalt kan jag lova! Sänkte ju kosten förra veckan samt la till lite intervaller (vilket dock blivit lidande av att jag inte varit helt ok). Nu gäller bara att formen fortsätter i rätt riktning. Och visst, vågen och vikten är inte allt. Hade kunnat acceptera att vikten inte går ner massor om formen ändå känts bättre vecka för vecka, men så har det ju inte varit. Ska försöka lägga alla tidigare dåliga veckor och negativa tankar på hyllan och fokusera på här och nu. Positivt tänkande installerat! 🙂

På fredag är det dags för en ny roadtrip till ännu ett SM, denna gången senior SM och jag längtar som sjutton! Dels är det ju alltid trevligt med lite miljöombyte och hotellmys men även all den inspiration och den motivationsboost som man får av att titta på tävlingar och träffa alla andra trevliga personer med samma intresse och mål. Dessutom ska även denna gång min fina härliga vän Pia tävla (förra gången i Karlstad på Veteran-SM). Även min underbara coach Anna-Liza Valdes ska upp på scenen och ska bli så fantastiskt roligt att se henne tävla. Såg Anna-Liza tävla på Battle of Scandinavia 2013, jag visste då vem hon var men hade ju ingen personlig relation till henne, såsom jag har nu.

IMG_3315[1]
Ha det fint!
//Helena

 

Kommentarer

kommentarer

hellie81

Posts Google+