Tävlingsåret 2011

15 februari, 2012
15 februari, 2012

Hallå igen! Det har blivit många dagars träning i rad nu så idag är det vilodag som gäller! Jag har en tendens att bli lite rastlös då, men idag känns det faktiskt riktigt skönt att vila, känner mig lite sliten!

Jag tänkte istället att jag skulle berätta lite om tävlingsåret 2011, tänkte köra det i bilder. 🙂 Håll till godo…

Första tävlingen för mig 2011 var Oslo Grand Prix i april! En Athletic Fitness tävling i Norge. I Norge kör de lite annorlunda regler. Där är det först symmetri sedan i nästa rond 1min rodd, 1min vila och sedan maxa i dips! Efter det en finalsymmetri igen. Ett lite annorlunda upplägg som i och för sig är roligt, men missar den bästa övningen. De har inga chins med….!!! Här nedan några bilder därifrån. Jag lyckades vinna tävlingen. 🙂

Nästa tävling blev SM i Athletic Fitness i Karlstad i augusti. Här i Sverige är det ju symmetri, chins och dips,hinderbana och slutligen finalsymmetri som gäller. Det blev ett SM-guld för mig!

När jag vann SM blev jag uttagen till AF-landslaget och fick representera Sverige vid ”demo”-VM i Tallinn, samtidigt som CBB-VM hölls där. Det var en riktigt häftig upplevelse. Jag slutade totalt som trea (vinst chins och dips, 4:a rodden, 3:a symmetrin). Det var dock väldigt jämnt, skilde bara 2poäng från mig och hon som vann, blir riktigt revanschsugen!

Jag avslutade med chins och dips SM i Göteborg. I år blev det ett guld i chins och ett silver i dips. De senaste åren har de haft regler som säger att man bara har 75sek på sig att köra. Det gynnar tyvärr inte riktigt mig som är en seeeg en. 😉 Men det är lika regler för alla som gäller, så bara att anpassa sig.

Tävlingsåret 2012 får jag berätta om senare, inte riktigt spikat och klart ännu! Ha en kanonkväll!!! Kramiz!

 

Helena Forsén

Posts Google+