Team Elite Body Science

14 februari, 2012
14 februari, 2012

Hej allihop! :-)Det känns riktigt kul att börja blogga här på Body Science hemsida tillsammans med alla mina nya team-medlemmar! Hela ”MM Sports-familjen” verkar vara ett kanon-gäng!

Vem är då jag och varför är träning en så stor passion för mig??? Ja det kan man undra! Under min uppväxt har jag alltid hållit på med en mängd olika idrotter, judo, redskapsgymnastik, friidrott och handboll. Det var dock judo och redskapsgymnastik som gällde när jag var tvungen att välja. Träna har jag alltid gjort för att det är så otroligt kul och för att jag mår så bra av det. En extra kick för mig är även tävlingsbiten. Det känns extra kul att ha sådana konkreta mål uppsatta framöver. Jag försöker hela tiden förbättra mig själv och nå mina egna mål, min största motståndare är mig själv.

I nuläget är det f f a styrketräning som gäller. Jag försöker blanda tung styrketräning i kombination med perioder med lättare pass. Varje vecka försöker jag även hinna med något pass med mer högintensiva intervaller, gärna köra utomhus. Jag har på sista tiden blivit mer intresserad av crossfit och har faktiskt inhandlat både romerska ringar och rep. Mina favoritövningar i gymmet är chins och dips och det blir såklart en hel del sådana också. Min tävlingsgren, Athletic Fitness, kommer jag berätta mycket mer o framöver också!

Nedan en backstagebild från ”demo-VM” i Tallinn i november förra året! Jag börjar bli riktigt tävlingssugen igen. Jag kommer berätta mer om årets tävlingsplaner framöver. 😉

Tack och hej så länge!! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+