Boosta dig själv med grönt!

4 maj, 2015
4 maj, 2015

Hej folket,

Nu har det ju varit en tävling som kallas Tyngre som har pågått en liten stund med folk från alla Sveriges kanter som åkte dit för att tävla. Vill gratulera alla i mitt team, oavsett hur det gick för dem för jag vet vad dem har gått genom för att komma dit. Själv har jag suttit med godispåsar, mat i mängder och bra sällskap och hejat på här ifrån Umeå :)

Men tänkte att nu när alla är klara så vill dem äta så mycket skit som dem bara orkar, vilket jag tycker dem ska göra, and DON’T HOLD BACK på fettet och sockret, så ska jag lägga upp en liten lista på vad livsmedelsverket anser vara dem Bästa grönsakerna.

Se genom listan och se hur många du känner igen i din vardagliga kost.

Här är Livsmedelsverkets topplista:

1. Gröna blad som spenat, mâchésallat, mangold och nässlor
2. Gröna bönor/haricots vert
3. Broccoli
4. Gröna ärter och sockerärter
5. Avokado
6. Vita bönor
7. Purjolök
8. Blomkål
9. Linser
10. Kikärter

Jag kan räkna till 3 som jag äter relativt regelbundet och tyvärr bara 1 av dem dagligen. Klarar du fler än mig kanske? 😉

 

grönsaker WhatYouEat1

 

kommentarer, 231 Visningar

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+