Glöm inte att vila

27 april, 2015
27 april, 2015

Hej igen,

Nu måste jag ta mig själv i kragen när det kommer till bloggen, jag pluggar nästan varenda timme om dygnet känns det som och det ger mindre tid till liknande saker som bloggen. Nu är däremot motivationen på topp när jag fick ett mail angående ambassadör för Lohilo ProteinGlass. Helt otroligt god glass och det bästa jag vet som gottigott sådär på kvällen, både proteiner och glass. Vad mer kan man begära? ;D

Hur som helst så har jag haft mer vilodagar än jag brukar och jäklar vad det tog fart därifrån!

Alltid förstått att vila är viktigt, visste det på alla plan men jag använde gymmet som syssla för att jag inte hade något annat att göra. Så det blev 7 dagar i veckan om inte mer. Nu när jag vilat en del så har det blivit en stor skillnad på hur det var förr mot hur det är nu. Känns bokstavligen som jag har lagt på mig minst 2kg muskler sen jag började vila effektivt. Vilket jag kan säga är riktigt skönt!

Ser dock folk överallt som tävlar år in och år ut, det är säkert jätte kul men då tänker jag såhär, NÄR har dem tid att bygga upp sig? ”Bulkperioden” är ju till för att bygga muskler och att bygga muskler när man samtidigt försöker gå ner i fett är inte lätt, det går, men det är inte effektivt. Så det jag gör är att jag gärna vill tävla igen, men när jag byggt upp mig igen. Vet allt jag gjorde fel förra gången och är 100% säker på hur jag ska göra nästa gång jag är uppe på scenen, kommer bli en baggis!

Nu ska jag börja läsa mer om reaktionen med aromatiska ringar så jag återkommer nästa gång med hur jag tränar benen! Såg en artikel nyss om Arnold som pratar om chicken legs, hur rolig som helst så nu blir man extra motiverad att köra!

Ha en underbar sommardag så hörs vi!

11119370_10153139308567702_332182670_n

kommentarer, 138 Visningar

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+