Umeå med bästa bröstpasset

8 december, 2014
8 december, 2014

Hej alla,

I helgen var jag och hälsade på två kompisar i UmÄ, där dem bor, gymmar och pluggar. Under fredagen så åkte jag direkt ifrån skolan till gymmet på östermalm (för omväxlings skull) för att köra ett armpass. Det gick riktigt bra och lite kul att se när folk kollar på när man tränar, ger en sån där extra push att köra hårdare vilket gjorde att jag kunde maxa viktplattorna på både triceps och biceps.

Direkt efter gymmet träffade jag mina andra kompisar som jag sedan åkte till arlanda med. När vi va framme hos Niklas (killen som pluggar i UmÄ och har varit en av mina bästa vänner sen gymnasiets början) så va vi 7 killar i en 3a. Vi hade 8 flak att dela på så självklart körde vi igång direkt på kvällen! Och måste säga att Umeå-borna är hur trevliga som helst, när man va på krogen fanns det ingen status-fixering, inga-penga-fixeringar, inga tjejer som raggar för att få gratis drinkar som Stockholm är fyllt av. Vem man än pratade med så var den ena trevligare än den andra, så himla jordnära människor 🙂 Min typ av people! Riktigt kul att träffa Niklas rumskamrat Nils som va en riktigt skön chap haha 😉

På lördagen vaknade man ändå rätt pigg för att ha sovit 3 pers på en soffa, då jag sov med halva kroppen på soffan och resten på en stol, började dagen med att steka 1kg kyckling filéer som killarna samlades runt som gamar xD På dagen sen så gick jag och Niklas och gymmade på IKSU-gym, det var ett PARADIS för de som gymmar! Fanns allt man någonsin kunde behöva, beach volleyboll plan, squash sal, badminton hall, golf, allt! Så jag och Niklas körde ett riktigt tungt bröstpass. I början av hans träning så hjälpte jag honom med teknik och så vidare men efter det så har han kört själv och Jäklar vilka resultat han har fått. Sjukt stolt som kompis att se all them gainz!

Mitt tips med bröstpass är att få med Alla olika vinklar och blanda mellan få repetitioner och fler. Speciellt att inte göra flyes med för raka armar för att minska skaderisken.

Sen på lördagskväll så gick vi ut igen och på söndag var det dags att åka hem 🙁 Saknar det stället sjukt mycket, så jag skickade nyss en hel del frågor till studievägledaren för att se vad som krävs för att byta skola till Umeå Universitet 🙂 Man har varit överallt i Stockholm, man har bra och dåliga minnen vart man än går, och skulle vara så otroligt skönt att bara få börja om i en ny stad med underbara människor som Niklas och co. Så nu ska jag se vilka utbildningar som finns där, men vill inte plugga på engelska helst som dem gör :O

Nä nu måste jag skriva lite labrapport! Godnatt på er!

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+