Fullspäckad helg med massa roligt

24 februari, 2015
24 februari, 2015

Helgen har gått i goda vänners tecken o gett mig en massa ny energi. Fredagen inledde jag på gymmet tillsammans med en MMA-fighter jag har hjälpt lite på traven där vi körde bröst o axlar. Efteråt gick vi ut o åt thaimat för att sen invänta några vänner hemma hos mig.

received_10204552309921170

Blev alldeles för sent i säng men då Andrej från teamet skulle hälsa på var man snabbt uppe på benen på morgonen. Andrej hade med sig en lång lista på vad vi skulle köra igenom så vi drog till Grand gym. Det blev rygg/triceps/biceps. Fick en massa tips om både nya övningar o hur jag kunde ändra på vinklar osv så det blev en mycket lärorik o intressant träff! Vi gick sen o åt innan han tog tåget hem till Malmö igen.

Kvällen spenderades med en tjejkompis på Fifty shades of Grey. Efter en hektisk dag va det bara såå skönt att sjunka ner i biofåtöljen. Så skönt så jag somnade.. Blev en del eftersnack innan vi skildes åt så det blev alldeles för sent i säng den natten oxå. Söndag morgon mötte jag upp coach Desireé Ohlson o Anders Toresson från teamet för lite posering o formcheck. Coachen va nöjd med mig men tyckte att det skulle vara lite mer fokus på axlar o rygg o lite mindre på benen så de inte tog över. Ingen kunde bli gladare än mig då axlar o rygg är favoriterna!

received_10152800017546871

Efter många om o men kom jag hem, jättelåg på energi, då bilen fuckade upp sig. Slängde i mig lite mat o drog till gymmet o körde extra axel- o magpass. Blev bjuden på lite mat hemma hos en vän efteråt o som jag sen följde med till ett annat gym till sena kvällen. Men jag lät vikterna va ifred o agerade enbart som sällskap 😉 Pust!

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+