Teamträff i Malmö!

11 februari, 2015
11 februari, 2015

Idag är det vilodag. Så tråkigt men ack så nyttigt. Idag var det välbehövligt o jag har istället tränat på att sitta still. Jag har tagit fasta på detta med mitt stressande o jag tycker att det börjar gå framåt. Mindre vimsande o mindre lappskrivande.

I söndags var jag o Anders Toresson i Malmö på teamträff! Var väldigt roligt att få träffa de andra i MM-familjen o att få ett ansikte till namnen. Vart en hel del intressanta diskussioner, bl.a om kost o träning EFTER tävling som jag kände att jag nog behöver göra upp en plan för under året. Det är riktigt skönt att veta att man faktiskt har så mkt trevligt o kunnigt folk runt omkring sig som man kan ta hjälp utav, o som går igenom samma sak som mig.

Jag har trappat upp intensiteten i träningen ganska bra på sistone. Istället för att köra tills jag bara orkar göra nåt halvt reps till på slutet, eller får pass, så kör jag tills jag inte orkar rubba vikten en millimeter till. O jisses vilken träningsvärk jag fått efter det. Jag har även fått öka på mina matportioner mer o jag har svårt att låta det gå mer än 2,5 tim mellan målen då det resulterar i både huvudvärk o ett hiskeligt humör. Blir med andra ord helt sänkt. Men nu verkar jag hittat en bra balans!

20150126_181212

 

 

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+