Helnöjd med min Onsdag

4 februari, 2015
4 februari, 2015

En mkt bra dag måste jag säga. Kickstartade den genom att köra min sista examinering inför ett IW-diplom o blev godkänd! Säger kanske inte er så mkt men det är ett internationellt erkännande som svetsare o som jag är superglad över.

Kvällen spenderades på gymmet, ovanligt va, tillsammans med min träningspartner Daniel. Vi började med bröst o avslutade med triceps som vi la upp såhär:

Cablecrossen övre trissan

Bänkpress

Pecdec

Hantelpressar lutande bänk

Cablecrossen nedre trissan

På tricepsen började vi med dips för att få ut det sista utav brösten med men det va inte så mkt kvar att krama ut kan jag säga.. Blev mkt dragövningar i cablecrossen o ståendes med z-stången bakom huvvet. Avslutade med koncentrerat drag i cablecrossen, med en arm i taget, som jag dropsetade. Blev heelt slut o det kändes som jag gick o bar på en tung ryggsäck efteråt. Ibland när jag kör riktigt hårt kan jag även bli lite sluddrig. Som hände idag..

Jag brukar köra hårt på gymmet men nu när jag har ett specifikt mål med min träning känns det ändå som att man har lyckats lägga i en högre växel. Denna veckan har jag gett mig fasen på att jag SKA ha en sjutusans träningsvärk i varenda liten muskel i hela kroppen. Än så länge har jag hållt det. Men vilken speciellt härlig känsla man har nu när man tränar med mål i sikte. Looove it!

På tal om bröst så slänger jag in en bild från gårdagens ryggpass istället 😀

20150203_193431

Jag har nu även uppdaterat ”Om mig” överst här på sidan ifall någon är intresserad utav att veta mer om just mig.

 

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+