SKILLNAD PÅ ENERGI

18 september, 2015
18 september, 2015

Hej på er solstrålar!

Jag har precis parkerat min rumpa på Espresso House för att avnjuta mitt mellanmål innan det är dags för jobb, dock sitter jag och eftersvettas som en galning då jag kom direkt från gymmet där det blev morgoncardio, ben och ett fruktansvärt intervallpass (haha venen i pannan på bilden skojar man inte bort!). Energinivån skiljer sig verkligen från high days då jag får äta kolhydrater, till skillnad från low day som det är idag då det inte är speciellt mycket kolhydrater. Men jag tar mig igenom passen och det är det viktigaste!

Är det bara jag som har väldigt svårt att komma upp ur sängen nu när det börjar bli sådär ruskigt väder ute? Att gå i stormvindar och piskande regn får mig att somna om på en sekund haha. Jag älskar att somna till ljudet av regn.

Nu är det dags för jobb och ni hittar mig på MM Sports Frölunda Torg hela dagen! Kom förbi, snacka kosttillskott, ät en bar för mig eller kom och skåla i koffein haha.

Ha en fin dag!

 IMG_2413

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.