Fyllig och stark

21 januari, 2013
21 januari, 2013

Då var jag igång med träningen på riktigt! Känner mig stark och taggad på gymmet!

Det är en annan känsla att träna under en diet och jag uppskattar träningen så mycket mer nu. Egentligen är jag lika stark som innan då jag lyckades behålla styrkan under hela dieten, men nu har jag mer kraft och explosivitet. Ett riktigt ”untz” i hela kroppen! Tidigare tragglade jag mest igenom passen men nu kan jag verkligen känna varje muskelfiber arbeta och njuta av min nyvunna energi. Härligt!

Jag funderar på om jag faktiskt ska ta och försöka strukturera upp träningen för en gångs skull, haha! Kanske chocka kroppen och köra högreps en period! Jag kör ju annars på principen så tungt och jobbigt så möjligt och det verkar vara ett lyckat koncept. Jag utvecklas och blir starkare med åren men jag känner att jag borde variera mig mer för att bli mer allsidigt tränad. När snön försvunnit lite ska jag även komplettera med löpning är det tänkt.

Körde ett riktigt lyckat benpass i helgen. Fy fasiken vilken träningsvärk jag har nu! Basövningar som knäböj, frontböj, raka mark varvat med massa upphopp och utfallshopp mellan varje set. PUMP! Älskar att köra ben! Då vet man att man lever! :-)

 

På lördag den 26/1 är det tre års jubileum på AA Elite där det kommer genomföras en tävling i chins, dips och bänkpress. Öppen tävling för alla! Jag är faktiskt lite sugen på att köra!

Ses vi där? :-)

kommentarer, 179 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+