Mysdag med Emelie

29 september, 2012
29 september, 2012

Vaknade upp i morse och kände mig som en urvriden disktrasa. Trött och med en hunger som inte ville försvinna trots en ordentlig frukost. Kändes som att jag inte hade någon botten idag. Skulle möta upp Emelie för träning på SATS Mobilia som hade invigningshelg med fri träning. Laddade upp med hela artilleriet idag: Gakkic, kreatin, beta-alanin, koffein och aminosyror. Tryckte i mig en banan och tre riskakor precis innan passet och jäääääklar viken boost. Kolhydrathög. 🙂

Vi körde axlar och triceps. Massa skratt och lite dans mellan seten. Artisten Lazee uppträdde så vi fick livemusik till vår träning.

Dips x 3 set, axelpressar x 4 set, tricepspress med rep över huvud x 4 set, dropset hantellyft åt sidan x 3 set, tricepsmaskin x 3 set och omvända axelpressar i maskin för baksida axel x 3 set. Done!

Träffade en trevlig PT som även tävlat i AF, klart jag blev tvungen att maxa 1 min på rodden (efter viss övertalan). 295 meter blev resultatet vilket jag är nöjd med. Yay för mig! Hoppas det går lika bra (eller helst bättre) på tävlingen när man har lite adrenalin som extra pusch.

Hungriga som vargar efter det passet. Lunch intogs på nyöppna Slimfood där vi komponerade ihop vår egna sallad. Gott, fräscht och nyttigt.

Vädret sprack upp och det blev en underbar höstdag som avslutades med en promenad vid Ribersborgsstranden. Malmö är så otroligt fint. Är så glad att jag flyttat hit. Trivs som fisken i vattnet. Lagom stort, massa gröna parker, nära till havet, Köpenhamn runt hörnet. Love it!

Nu blir det fortsatt mys med film och Body Science vaniljkasein med hallon! Ha en fin kväll!

Elinor Medhammar

Posts Google+