Roadtrip till hufvudstaden

14 maj, 2012
14 maj, 2012

Jajamen! Här kör vi kors och tvärs över hela landet! Denna helg blev det Stockholm igen. Skulle upp för en jobbrelaterad grej under fredagen och sen spendera resten av helgen med träning, mat och vänner. Stefan följde med så vi körde bil upp. Jag fullkomligt hatar att köra bil långt, blir så rastlös och sitter på spänn…nästan 7 h tog det för vi snurrade bort oss och fick köra en liten omväg! Gahh…segt som bara den.

Dieten går förresten skitbra nu när jag aldrig är hemma = NOT! Skärpning nu! Träningen går bra i alla fall så det är ju en liten tröst. Funderar på att skaffa en sån här kylväska nu när jag är ute och far så mycket! Så sjukt snygg  och smidigt ju!

Finns att beställa på: www.mmsports.se/6-Pack-Bags/

I alla fall! Helgen har bjudit på en del träning, ännu mer mat (sjukt gott och jag tänker inte ha ett dugg ångest för det, får ta nya tag nu istället). Fast den dubbla cheeseburgaren från Mcdonalds tänker jag nog ha lite ångest för…kändes lite onödigt och faktiskt ganska äcklig! Blää…Det var ett svagt ögonblick efter många timmars bilkörning och en übergrinig Elinor som hamburgare verkade vara en bra idé…men nej! Jag konstaterade att Mcdonalds verkligen inte är värt det. Var flera år sen jag åt där och mindes nog inte riktigt att brödet smakar svamp och köttet av kladdig ost. Nä, no more!

Men lite träning nu då. I fredags smugglade vi in oss på Actic i Hammarby Sjöstad för ett bröst, triceps pass. Fast det slutade med att jag körde lite allt möjligt för det verkade så kul! Gillar att testa nya maskiner!

Lutande bänkpress supersetades med smala tricepspressar.

Dips supersetades med cableflyes

Lite enarmsrodd supersetades med mage

Kvällen bjöd på grillning hos Stefans vänner som vi bodde hos! Grymt gott!

Lördagen var en riktigt slappardag. Mötte upp min vän Elina för en fika på café Vete-Katten. Blev ingen vetekatt men en grov fralla med skinka och dijonsenap och chaite. Not bad at all!

Sen kunde jag ju inte lämna Stockholm utan en spurt upp för hammarbybacken (eller ja, jag kom halvvägs sen dog benen och jag gick resten…känner mig i grym form…eller inte! Blir nått att jobba på där) och en tur till Björkhagens utegym. Underbart väder. Som gjort för att lyfta lite stockar!

Uppvärmning innan jag gick loss på de stora stockarna!

Enbensknäböj! Fullt fokus och tungan rätt i mun!

Pullups supersetades med liggande ryggdrag.

Och så lite mage!

Done! Dags för dusch och sen bilen ner till Karlshamn! På onsdag efter jobbet åker jag till Kalmar igen så det blir kort vecka detta! Nice. Hade faktiskt ont i halsen igår kväll när jag kom hem och svullet gomsegel så det blev ingen träning idag. Känner mig lite piggare nu i alla fall så det är säkert ingen fara. Nu dags att packa matlådor!

Ha en underbar kväll!

Elinor Medhammar

Posts Google+