Helg i Borås (och så lite film)

7 maj, 2012
7 maj, 2012

Hej hopp! Jodå jag lever, har bara haft fullt upp! Helgen tillbringades i Borås med min fina vän Frida som jag lärde känna under dietiststudierna. Hon är precis lika träningsgalen + sadist i gymmet så det blev riktigt sköna (smärtsamma) pass i helgen. Och massa god mat…tyvärr! Jag var riktigt skärpt med maten tills vi hamnade på en sushibuffé…Det blev kolhydratsladdning istället!

Men det passade ju fint att ladda med efter vårt grymma ryggpass tidigare.

Det blev en jäkla massa set marklyft, stegrade från 50 kg till 120 kg (och än en gång kände jag mig lite för trött för att våga mig på 130 kg, men det kommer…). Liten film på mina två sista set.

Fortsatte sedan med 3 set chins ( + ett sista set hängandes i gummiband för lite hjälp). Försöker nöta teknik, kändes superbra! Kickade dock på de två sista så jag antar att de får räknas bort!

Passet avslutades med enarmsrodd i maskin 3 set + 3 set mage. Därefter en skön promenad i solen.

Dagen efter var ryggen halvt förlamad vilket var lite jobbigt eftersom vi skulle köra ben. Men med en ordenlig uppladdning till frukost och lite jävla anamma så begav vi oss till gymmet!

Vi värme upp med en massa upphopp på box (fast jag har lite fobi för att hoppa på dessa då jag ramlat en gång och skrapat upp hela smalbenet så det forsade blod och hela gymmet förvandlades till ett sjukhus, så jag höll mig till de låga varianterna…for your information).

Fortfarande glada tjejer! En timme senare var vi inte lika fräscha!

Passet blev:

Utfallshopp med sandsäck

Benpress x 4 set

Excentrisk benspark x 3 set

Excentrisk lårcurl x 3 set

Hacklift x 3 set

vader x 3 set

Hem och mumsa på godaste laxen med mathavre och yoghurtsås och sen hopp på tåget till Karlshamn.

Avslutar med en väldigt osmickrade film på mig när jag kör excentriska bensparkar! Ser ut som en skållad groda men då vet man att man tar i!

Elinor Medhammar

Posts Google+