Vem tar form- och träningsbilder när man inte är i form?

23 januari, 2012
23 januari, 2012

Jag tydligen!

Kör min sedvanliga uppladdning inför fotograferingar!

1) Ingen ordentlig träning på några månader

2) Absolut ingen dietmat

3) noll cardio

4) vätsketömning vad är det?

5) Ett stort leende och ett ryck på axlarna och ”why the hell not” inställning!

Under fitnessfestivalen blev jag kontaktad av en jättetrevlig kille, Per Hartvig, som gärna vill bli bättre på fotografering och frågade om jag inte ville ta lite träningsbilder för honom. Fan va nice tänkte jag då! Min förhoppning var ju att jag skulle bli bra i halsen och kunna träna hårt och ta mig i hyfsad form…men så blev det ju inte. Så jag stod lite i valet och kvalet och undrade om jag är knäpp som tar form- och träningsbilder när jag knappt tränat något alls och inte alls är i vidare form. Sen bestämde jag mig för att strunta i allt det där, inte ta det på blodigt allvar utan gå till fotograferingen och ha jäkligt roligt! Och jäkla va skoj det var! Lite fumligt till en början (inte alls lätt det där med modellandet, har en helt ny respekt för tjejerna i ”top model”, haha) men sen började jag bli varm i kläderna! Min spontana känsla efteråt var ”detta måste jag verkligen göra om”. Lyckorus! Vi tog en hel del grymma träningsbilder men jag väntar med att lägga upp dom. Vi knäppte även några BF poser i början och tanken är att dessa ska vara ”före bilder” och att man ska kunna ha dessa som referens om det blir någon mer fotografering i framtiden (där jag förhoppningsvis kan få träna och kanske t.o.m dieta lite inför, det vore väl nått, haha) Men de kan jag väl bjuda på just nu. :-)

Fotograf: Per Hartvig

Så helgen har verkligen varit fantastisk! Min fina pojkvän var här och höll mig sällskap under fotograferingen! Under söndagen var jag tyvärr inte så pigg, halsont igen, och då var det underbart att ha honom nära och fokusera på allt annat i mitt liv som faktiskt fungerar bra! Vi myste, skrattade, åt gott, gick promenader och bara var! Rena mirakelkuren för välbefinnande! :-)

kommentarer, 124 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+