F**kin´awesome!!

11 februari, 2012
11 februari, 2012

Det är lördag idag. Berättar det mer för min egen skull än er, tror att ni har hyfsat bra koll på dagarna 😉 Veckan har som vanligt i ”landet ingenstans” gått ruggigt fort, och jag har fyllt den med effektivt arbete och lyckats kombinera stressiga dagar med guldkantade träningspass. Mest nöjd är jag med mitt 300 pass som jag tydligen brände av i ett liite för högt tempo eftersom bäcken och en axel (!?) fortfarande strejkar.. Men det är ändå såå värt! Hur ska jag någonsin kunna utvecklas och töja gränser om jag aldrig vågar prova?!! Nu vet jag, och kan anpassa därefter..

Igår stod det ben på schemat och det bidde en herrejösses massa benböj- som sagt, här är skivstången min bästa vän 😉 Så upp och ner så många gånger jag orkade, och sedan en sjysst stretch på och passet var klart!

Idag väntar ett bröstpass och min tanke är att försöka lasta på i bänken, vi får väl se vad axeln tycker om det. Annars blir det ett lite lättare pass och gummibandsövningar. Jag är inte ett dugg orolig, det kommer bli awesome oavsett!!

Sorry, but I can´t hear you over the sound of how awesome I am 😉

Desire

Posts Google+