Mycket nu

7 maj, 2013
7 maj, 2013

Med mycket menar jag inte massor av knäböjar och marklyft utan mycket i övriga livet. Jag har sedan ett tag läst Matematik på distans. Jag+matte är ungefär som att försöka lära griseknoen att flyga. Där har ni dem förutsättningarna. Vi har även skaffat häst, ja inte jag men min sambo som krävt mycket tid. Som sig bör får jag höra att jag slutat med byggning och börjat med dressyr…

"Halle" och Lotta

Tråkigt med matteskiten, kul med hästen men det har varit mer än så. Våran hund Pablo blev attackerad för ett tag sedan och har krävt ständig passning, stackarn.

Pablo

Träningen blir naturligt sidosatt och det har nog inte varit mer än 2-3 pass/veckan. Det är när man tränar så sällan som man verkligen förstår hur mycket man älskar att svinga sina lurviga i skrotgården.

När jag fått till så få pass har jag försökt att köra 1 benpass, 1 överkroppspass och om det blir mer ett rampass. Det jag verkligen inte vill missa är iaf benpasset. Formen och uthålligheten är långt ifrån den önskade /just nu vill man ju bygga massa) men jag upplever att styrkan finns kvar och även i vissa fall ökar.

under denna ”glesperiod” har jag bla fått med:

-6×170 i knäböj

-4×160 i bänkpress

-6×180 i marklyft (inte så fräsigt men bra för mig)

finbesök av Peter Österberg i byn=bra tips och gristräningsvärk

Jag är sjukt taggad för att grisa mer i gymmet och tills Pablo repar sig och matten lugnar ned sig så håller jag tågan i gång med Body Radio , videor från olika tävlingar under vårkanten samt att följa övriga bloggar av Body-science athleter.

man längtar efter både gymmet och att bli bättre. jag längst till vänster

Är ni tävlingssugna så passa på att anmäla er till Rep-Power! MM Sports får ofta in nyheter och nu har vi fått in en del fräsiga kläder bla, spana in!

Fräsig

Ps. spana in detta snille..

Mvh. Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+