Incidenten med Linnex Sticken

31 mars, 2013
31 mars, 2013

I går lördag skulle min gamle gode vän och gamla träningskompis Andreas Svensson komma på besök och pumpa skrot med mig. Adde och jag klickar verkligen i gymmet där det blir grisköra med brutalt ös från början till slut.

Eftersom värken från föregående benpass (Adde kan bara träna ben/mage då han skadat handen) inte lämnat min arma kropp. Jag passade på att kleta in mina lår/ass med Linnex Stick. Detta liniment har räddat mig många gånger då värk/stelhet har grisat sig för mycket med sin närvaro.

Problemet är bara att jag gillar slappt, inte på gymmet men hemma. Jag går ibland runt med shorts utan kalsonger och efter ca 10 min hade linimentet krypit sig upp till mina lite mer ädla regioner. Fy fan.. Med ett gallskrik löpte jag som en Kenyan i OS till duschen för att tvätta bort det. Det jag i all smärta och all hast inte tänkte på men visste var ju att det blir 1000 ggr värre då! Jag var snuddande nära panik ett tag.

Vad har jag lärt mig?

Linnex Stick=Bra!

Pung=Bra!

Linnex Stick+pung=Inte bra!

Med en mer bredbent gångstil körde Adde och jag skiten ur vikterna som vanligt. Grisbra pass helt enkelt.

Vadpress-grow yá fuckers!

Adde körde böj med en hand!

Idag söndag blev det ett pass med Freddi och Anton. Anton har tankar/drömmar om en debut i CBB och det ser ju faktiskt rätt bra ut..

Mer ben och pecs så blir karln farlig

Mvh. Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+