Helgträning

8 januari, 2012
8 januari, 2012

Hej på er.

Igår lördag så slöt jag, Tim Nygren och Emil Löfgren upp på Sportlife Almedal för lite gemansam träning. Jag hade som huvudmål att sätta pb tid i FRAN. Emil körde 100 reppare på diverse övningar, 10 x 10 alltså.

FRAN denna dag gick inte alls som planerat, var så tokladdad och övertänd så jag fick int kontroll på pulsen innan jag startade. Var rätt mör och svag i aclar rygg sedan mina 100 latsdrag och bänk och axelpressar i torsdags. Men det skulle inte stoppa mig hade jag beatämt mig för, gud så fel jag hade. Det kändes tungt och nör jag skulle börja på 15-rundan så var det som att en buss körde över mig tre gånger… sen backade han tillbaka och körde över mig en gång till…

Tiden blev 6 sek sämre än den tiden jag satte på julafton, och nu var jag i anslutning till chinsräcket. Jaja, nästa gång blir det bättre, ladda med Body Science Gakkic så blir det nytt pb, det är ett säkert kort!

Hämtade andan lite sen så började jag och Tim på med dips. Körde på med viktade men hade inget vidare tryck i uppgången, bara seghet. Slängde av mig viktbälter och fokuserade på explosivitet istället. Vi fortsatte med benspark, vadpress, brutalbänk, lårcurl, plankan med Tim på. Fick vika ner mig på tredje setet och min sambo Lotta fick agera extravikt istället. Så körde vi lite enbenshopprep som avslutning för att få lite puls.

Bestämde med Tim innan vi drog att köra rygg och biceps idag kl 11:00.

 

Blev spontanbjudna senare på em hem till ett kompispar för lite januarigrillning, våren är ju på intågande=) Lassade på ordentligt med fläskfillé och ungsstekta potatisskivor för jag viste ju vad som skulle komma idag. För att få lite extra energi så blev det att pat stooora bitar kladdkaka med kaktussorbé=) Så dålig kurage, men sicket tryck det blev i armarna idag!!!!

 

Mötte upp Tim, Pouria och Tobbe på Almedal. Värmde lite i rodden sen så började vi på med fulchins, och måste erkänna att det var de allra fulaste fulchinsen jag har dragit iväg någonsin. Men det blev ju ett nytt br på 34 st på första setet, runt 25 på andra och tror det var 20-23 någonting på tredje och sista. Sen körde vi alla fyra hela passet tillsammans med två isolerande ryggövninar till och två biceps och avslutade med tävlingsstrikta chins. Det gick…. ja det kan man ju räkna ut…. mindre bra efter vårat pass;)

Fick med mig Pouria och Tobbe på att avsluta med 1 min i rodden. Fepplade till det med inställningarna så det blev intervaller så fick aldrig fram hur långt jag drog! Spelar mindre roll, det kämdes ändå förvårnansvärt bra, måste varit BS Jacked XX Extreme som gjorde susen=). Låg riktigt jämt med Tobbe och vi båda låg och snittade 1,19-1,20/500m. Absolut inte nära pb men bra att man inte tappat mer=) Blir till att lägga in ett specifikt roddpass en dag i veckan framöver=)

Btw. MMSports slänger upp nya pilder på deras skyltfönster idag, dra förbi en sväng och kika in det och även knalla in och fynda i butiken på deras enorma utbud=)

 

 

På återseende=) Träna hårt!!!

 

 

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.