Teamkläderna och träningsvärk

23 juni, 2014
23 juni, 2014

Äntligen är mina teamkläder HÄÄÄR! eller ja, de är fortfarande på posten, Martin hann inte hämta dem innan han skulle till jobbet. Men imorgon har jag dem! Det blev ju lite fel när vi Martin fick sina teamkläder, vi hade beställt till mig med men det blev fel tryck på mina kläder. Så bästa MM sports rättade till detta och har nu skickat nya kläder! De är så sjukt sköna att träna i, kika här så hittar ni linnena, och här hittar ni tishorna:) Jag beställde svart och ROSA såklart 🙂 Vi ska beställa ett par kompressionstights till, #therecanolnybeone ! Som jag skrivit om innan så är både jag och Martin helt förälskade i dessa tightsen, helt underbara att träna i! Får bli dem på spinningen ikväll 😉 Sen känns det som att det är dags att tvätta dem.. Väl använda 😉

Idag har jag träningsvärk måste jag erkänna. Variation är viktigt så här är mitt discopass som jag körde igår:
Hantelpress ss stångrodd
Flyes ss latsdrag
Sidolyft pronerat grepp ss bicepscurl
Sidolyft rakt grepp ss dips

Som sagt, DISCO! Det har ju blivit lite mycket kolhydrater de senaste dagarna så jag tänkte att superset var på sin plats. Kände att jag ville prova att äta mer ”fritt”, så I did. Jag åt till viss del utifrån mitt kostschema, men var jag mer hungrig så slank det ner lite mer mat också 🙂 Aldrig fel med mer bra mat!

Nu smygstartar jag min diet, see you on the other side my friends! It’s time to get RIPPED!!

ate_willy_wonka_diet_633325

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)