Tugga tugga svälj

19 juni, 2014
19 juni, 2014

Rolig rubrik va? Nej men helt ärligt, ibland känns det som att jag bara äter och äter, och äter lite till. När jag tränade som mest och åt som minst så trodde jag att det var så man gjorde. Liksom mindre mat= mindre fett på kroppen. Mitt kaloriintag som jag ligger på nu är troligen det högsta jag legat på någonsin, och för att ha haft anorexia i tonåren så måste jag säga att jag mår sjukt bra av att äta mycket mat. Jag tänkte berätta lite om min ätstörningshistoria i ett annat inlägg i framtiden! Vissa av er vet redan om den eftersom jag har skrivit om det tidigare på facebook och instagram just för att jag ville dela med mig av min resa. Många människor i alla åldrar och kön drabbas av ätstörningar idag, jag berättar om min erfarenhet för att förhoppningsvis kunna hjälpa någon drabbad eller anhörig.

I alla fall! Åter till det jag ville ha sagt! Det är att jag är en rutinmänniska, jag gillar mina rutiner. Då vet jag att jag får gjort det jag vill ha gjort och jag får de resultaten som jag vill ha.Så för jag gillar att gå efter ett kostschema där jag vet mängden mat som jag ska få i mig. Nu ska ni få höra det bästa, och det är att för några år sen hade jag tänkt: ”skönt att följa ett kostschema, då får jag inte i mig för mycket mat, det är anpassat efter mig. Då kan jag äta lite mindre.” Nu tänker jag tvärt om: ”Skönt att följa ett kostschema, då får jag inte i mig för lite mat! Och säger kroppen att den är mer hungrig eller sugen på nåt gott, VARSÅGOD Å ÄT!” Så jäkla skönt. Klart att jag bryr mig om mitt utseende och jag har inga planer på att bli tjock, men jag har definitivt kommit ur min ätstörning där allt inte kretsar kring mat och kring att bli tjock eller inte. Jag lever mitt liv målmedvetet och vill bygga muskelmassa och må bra!

Nog om det 🙂 Kände för att babbla av mig lite. På facebook skrev jag att jag var sugen på att köra ben idag, MEN det blev cardio. 25 minuter intervaller. Måste erkänna att jag älskar mina intervaller. Så när jag hade vaknat vid 14 blev det frukost och sen en Jacked Fuel Strawberry/Kiwi tillsammans med en tablett ALC. Var uppe på hastighet 18 på löpbandet idag! Jag lovar att det är de nya tightsen och besöket hos Brydes som gjorde det. Sara såg lite skeptisk ut när jag sa det, men tightsen gör underverk! Ska bli intressant att köra ben i dem imorgon… 🙂

 

teammmsports

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)