Så här gick det..

18 juni, 2014
18 juni, 2014

Nu har jag varit hos Torbjörn! Han är ju bara så fantastiskt duktig på vad han gör. Lämnar alltid Brydeskliniken med ny energi, nya kunskaper och med ny inspiration!

Som vanligt blir det mycket prat, skratt och några stora utrop med ”AJ!” från min sida. Jag är ju nyfiken på allt han gör så om han hittar på någonting nytt frågar jag genast ”vad gör du nu, vilken muskel har jag ont i, det känns som XX bla bla bla”. Så jag lär mig alltid någonting nytt! Så underbart roligt! Den här gången hittade han en riktig jävla(rent ut sagt) spänning i biceps femoris(en av musklerna i baksida lår)”. Jag har ju haft problem med att jag är kort i baksida lår nu ett tag, så när jag körde ben i förra veckan blev jag så sjukt stel. Det var galet vad stel jag var, så det var tur att jag hade en bokning hos Torbjörn idag. I allafall så upptäckte ju han också att jag var stel och att det var nåt i muskeln som inte riktigt var som det skulle. Torbjörn meddelade mig att det kunde göra lite ont för att han var tvungen att köra lite djupgående massage för att börja mjuka upp muskeln. Jag vill inte skrämma er nu, Torbjörn är galet kunnig och jag litar till 110 % på honom, men jag hade så ont när han tryckte att jag trodde att jag skulle kräkas. Jag svettades över hela kroppen och hur jag än försökte att koppla bort smärtan så skar den igenom. Jag ÄR inte blödig, men det där, mina kära läsare, gjorde ONT med stora bokstäver. Ni kan tro att jag var trött efteråt, jag åkte hem och vilade i en halvtimme så nu känns det bättre. Djupgående massage, där har vi grejer hörrni. Vet ni någon duktig massör i Trelleborg/Malmö som håller på med djupgående massage? Tipsa gärna!

Sen diskuterade vi lite kost. Min mage har ju blivit ganska konstig, tror egentligen att den alltid varit lite småskum men när jag ätit dåligt och uteslutit vissa delar så har jag inte märkt av det så mycket. Nu när jag däremot äter mycket,bra mat och är ännu mer kroppsmedveten än vad jag var innan blir allt så påtagligt. Så vi kom fram till att jag ska prova att äta glutenfritt. Se vad det har för effekt på kroppen eftersom jag är öm i tarmarna och svullen och vätskig kring magen. Blir intressant!

Nu är det dags att göra sig i ordning för ett axelpass på bästa Fitness Force! Hinner jag så uppdaterar jag senare med lite bilder, men det kan bli stressigt innan jobb. Hejsvejs!

backeliback

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)