Osteopat Brydes

18 juni, 2014
18 juni, 2014

God morgon/Eftermiddag/Kväll/Natt (vilket ni vill!) Jag har i alla fall precis vaknat efter en natt på jobbet! Inatt blir det jobb igen och sen ledigt på torsdag och fredag, med undantag för några som vill ha massage.

Idag ska jag tillbaka till ostepopaten Brydes i Vellinge. Oh Lord vad jag har längtat efter detta, min kropp behöver det! Satt och funderade för några dagar sen på hur min kropp känns(lite mer ingående) jämfört med innan jag gick till Brydes. Det är sån sjuk skillnad, aldrig ont i axlar, bröstrygg, inga problem i ländryggen längre och jag kan vrida ordentligt på mitt huvud. Efter att jag var där första gången så undrade jag om min kropp egentligen var typ kaputt, eller om den ens gick att fixa. Men det fixade Torbjörn 🙂 Han jobbar fortfarande på en låsning som jag har, den har jag haft i flera år sen bågskytten gissar jag så det kan ta lite tid. Men sist jag var där vad min benlängdsskillnad bara 4mm istället för 15 mm. LITE SKILLNAD! Idag ska det bli intressant att höra vad han har att säga för det känns inte som att jag har så stor benlängdsskillnad nu, kroppen känns ändå ganska okej.

Så nu ska jag tipsa er om hur ni blir av med era krämpor och kan få reda på hur kroppen egentligen mår! Sök upp Brydes  (klicka på länken) och boka tid via hans bokningssystem, på ditt första besök går ni igenom hela kroppen och ser hur den mår. Sen fixar Torbjörn det han kan fixa,och han kan fixa MYCKET! Du har trots allt bara en kropp, varför inte investera i den och ta hand om den?!

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)