Late uppdate

18 juni, 2014
18 juni, 2014

Usch vad dagarna går fort! Känns ibland som att man knappt hinner vakna innan dagen är slut. Idag blev det en tur till Malmö och MM Sports butiken:) vi var ju tvungna att prova de nya tightsen som verkligen är TO DIE FOR! Sköna, snygga och gjorda i kompressionsmaterial som gör att du orkar träna längre, prestera bättre och lyfta tyngre. Kan ett par tights göra detta, tänkte jag. Men min sambo envisades med att vi måste köpa varsin (länk till herrtightsen finner ni här). Sagt och gjort, dessa invigdes på dagens ryggpass:) dock var de nästan lite för små för Martins ben, synd att största storleken var XL bara. Men de ska ju sitta tight sades det… 😉 går igenom mitt upplägg på passet först, sen kommer kommentarerna om tightsen!

image

upplägg ryggpasset:

20 min promenad till och från gymmet

5 min rodd

Marklyft(90 kg 4-6 reps)

Hantelrodd ss stångrodd

Sittande smal rodd (dropset)

Latsdrag ss chins

Älskade hur tightsen kändes som ett extra stöd i marklyften och rodden! Försökte beskriva för Tim hur de kändes att träna i och jag sa nåt i stil med att det kändes som ett midjebälte, fast kring benen(den typen av stabilitet alltså). Riktigt nice! Ska bli intressant att köra ben i dem.. För övrigt kändes tightsen bra, massa PLUS!!

 

Martin och jag hann med en lunch på bästa Mix&Eat också. Grymt koncept och jättebra personal:)

image

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)