Premiär!

20 januari, 2015
20 januari, 2015

Hej på er,

När jag anslöt mig till team MMSports i höstas så va min ambition att blogga här. Det jag inte riktigt var fullt medveten om var hur mycket tid min diet och mina tävlingsplaner skulle ta.. 😉 Men nu har jag en off season framför mig och då har jag en möjlighet att ”komma ikapp” med blogg osv…

En kort presentation av mig !

Amelie men tilltalas helst med Ammi – fyller magiska 30 år i år. Har åldersnoja, och har inte riktigt accepterat att jag ska passera 30 sträcket än. Bor i skåne, i veberöd för att vara mer exakt tillsammans med min sambo Patrik och våra fyra barn. Jag är skyldig till två och han till två, och dom bor med oss varannan vecka. Mitt andra hem är gymmet… Där spenderar jag mer än gärna min lediga tid.

2014 så gjorde jag min tävlings debut och tävlade i womens physique först i Lund på Decembercupen och sen i Göteborg på Luciapokalen. Det va nnog det häftigaste jag gjort och redan innan jag klivit upp på scenen började vi prata om vilka tävlingar som skulle vara aktuella för mig 2015! Vilka är vi? Det är jag och min fantastiska Coach Pia Jansson som funnits vid min sida sen i augusti 2014.

Nu satsar vi på att göra både dc och lucia i år igen, kliva ut på scenen både bättre och hårdare. Det är ett fantastiskt år vi har framför oss fullt utav möjligheter och det är med stolthet jag representerar MMSports även i år!

Hoppas ni vill följa min resa mot scenen! 😉

kramar

/Ammi

kommentarer, 106 Visningar

Kommentarer

kommentarer

ammi

Posts Google+