OH LAWD, IS I IN HEAVEN?!

11 maj, 2011
11 maj, 2011

Paket från MM Sports

Här i Bjurhovda var det inte många som reagerade på att vi promenerade runt med paket på huvudet. The usual business, I guess…

Sista dagen med överätning firades med ett knäböjspass på gamla Bjurhovda Atletklubb. Och lyssna nu mina vänner! I måndags var gymmet stängt för städning. Troligtvis för första gången på tre år. Nu är det minsann riktigt rent därinne.
Passet i sig gick bra. Körde några enklare styrkekomplex med knäböj från pinnar, djupa knäböj, vertikala hopp med viktplatta, utfall bakåt, stående sit-ups och vadpressar. Fem varv och mina lungor var i eld. Michaela skrattade gått åt mig när jag berättade om passet. Payback, I guess…

Lagom till att jag kom hem från gymmet på eftermiddagen trillade två SMS in från Posten med beskedet att det fanns två paket från MM Sports att hämta nere på Konsum här i Tjuvhovda. Eftersom jag kände mig en aning lat, eller nja, snarare var det så att två paket lät besvärligt att bära hem – inväntade jag Michaela som fick nöjet att bära ett av paketen (det tyngsta givetvis). ;)

OH LAWD, IS I IN HEAVEN?!

Då jag tidigare bara erhållit lite prover och någon burk med aminosyror behövde jag naturligtvis ha så mycket smaker och produkter som möjligt att utvärdera (därav två paket). Då är det verkligen lägligt att jag för stunden finslipar min version av en cyklisk diet. I morgon går jag på diet under 12 dagar. Därmed kommer Body Science produkter som Vip-X Zero Carbs, Fatburner XX, ALA, ALC och 7-Keto till användning direkt.

Apropå den stundande dieten hade vi ännu en kalipermätning idag. Resultaten kommer när nästa mätning vid sista dagen av dieten har tagits. Kan väl avslöja att några mått ökat med någon tiondels millimeter och upp till en millimeter.

Body Science Whey 100% Chocolate Almond (med istärningar) tillsammans med Body Science Protein Meal Chocolate/Banana. Grymt gott!

Å andra sidan höll jag än mer vatten idag, vilket Michaela ”snällt” påpekade (av någon anledning skrattar hon väldigt mycket när hon mäter mig med kalipern. Är lite osäker på hur jag ska tolka det). Nåja, morgonvikt på 75,4 och nu på kvällen omkring 78 kg…

För att snabbt tömma glykogenförråden inleds morgondagens diet med en 28-timmars fasta (sedan blir det en proteinpulsfasta halvvägs in i dieten). Ska bli intressant att se om en kombination av Fatburner XX och någon burk Celsius kan sparka min kreativa sida in i en överväxel. Det brukar nämligen gå väldigt bra att skriva under en fasta – något jag tänker ta vara på.

Nu är det dags att se andra perioden av Sverige vs. Tyskland. Ha det gott kära läsare!

Och ett stort tack till Olle, Lelle och övriga gänget på MM Sports för dagens härliga paket!

kommentarer, 120 Visningar

4 responses to OH LAWD, IS I IN HEAVEN?!

 1. Roligt med nya produkter, Joachim! Det måste väl kännas skönt att de 12 dagarna med överätning är över :-) Lycka till med dieten!
  Mvh Jian

  • Ja, faktiskt. Det är tufft att äta 4000kcal från mestadels bra mat.
   Och tack, nu kör vi. Eller f-n, jag ska sova några timmar först…

 2.  Hur låga blir kaloriern sedan?

  • Energiintaget skiftar lite beroende på vilken del i fasen man är på under dieten. Som riktmärke kan man säga ungefär 20-24 kcal per kilo kroppsvikt. D.v.s. omkring 1600-1800 kcal för mig. Ett ganska ”skönt” hopp från omkring 4000kcal per dygn. ;)

Joachim Bartoll

Posts Google+

Tränare, Kostrådgivare, Författare, Skribent och Kommunikationsredaktör på MM Sports.