#ONEWEEKOUT

1 juli, 2014
1 juli, 2014

Ja, alltså det där är en gammal hashtag.. Hade jag fått tummarna loss att skriva detta inlägg i söndags så hade det varit sant, numera är det den skrämmande #5 DAGAR kvar!!

Min tanke var att låta er följa med på min nedräkning inför min första stora bänktävling, dvs SM som går på söndag, men jag har haft så fullt upp att till och med nedräkningen blivit lite försenad 😉 Haha..

Nåja, en vecka kvar var det i söndags och jag körde mitt sista tunga pass med coach Markus. Mycket fokus på teknik och att hitta känslan, vi var bägge nöjda efteråt och det är med en skön känsla som jag nu går in på sista laddningen för tävlingen!

Det enda som inte rimmar med verkligheten just nu är invägningen söndagmorgon då jag måste ligga under 63kg. Min inre tjockis vägrar.. TOTALVÄGRAR!! Varje dag spelar vågen mig ett spratt och jag vet snart inte vilken siffra jag ska tro på. Dags att kasta ut våghelvetet förmodligen, men då blir jag ju helt utan och det känns lika illa det.

#6 DAGAR kvar var det igår och det var bara att kamma till sig när morgonvikten visade för mycket igen..fortfarande! Morgonpromenad med Vargen innan jobb och sedan ett helkroppspass på gymmet med efterföljande intervaller. På eftermiddagen fick jag sista kiropraktorgenomgången och en välbehövlig massage efter det. Bäckenet är nu justerat och likaså inlåsningen bakom vänster axel, så jag håller både tummar och tår för att statusen ska stå oförändrad till söndag!! Smärtan genom lyftet går att bita sig igenom oftast, men är jag ur balans och sned så skapar det problem..

Kvällen igår avslutades med tjockiscykel och sedan goda proteinpannkakor.

Behöver jag säga att jag däckade i säng? 😉

 

 

IMG_20140616_170026

 

Kommentarer

kommentarer

Desire

Posts Google+